duminică, 3 octombrie 2010

Comentariul unui prieten pe site-ul Incapacitatului:))

Salutare ! Maretia sa, Maestrul Necunoscut al razei 8 m-a contactat si pe mine si mi-a spus ca trebuie sa trezim la lupta marii osteni daci incarnati pe pamantul Romaniei ! Vin reptilienii sa ne fure averile si trebuie sa ne protejam ! Asadar, treziti-va, trebuie sa ne unim intru gloria vechilor initiati daci: Ra, Zamolxe, Iisus, Krishna, Hermes, Mahommed, Buddha si Carlin ! Sa le onoram mareata putere prin faptele noastre de vitejie... ori... de fapt era Maestrul razei 9...? nu stiu, i se schimba prefixul cand trece dintr-o Galaxie in alta si mereu uita sa ma informeze. Oricum, ati inteles ! Trezirea !
P.S. Maestrul Necunoscut ofera servicii de restaurare faciala dupa batai intre gastile de cartier. Pentru mai multe informatii intrati in transa si apelati 0800-GURU.

7 comentarii:

  1. Vezi numa' ce-o sa-ti arda Zamolxe una ca faci misto de noi, profetii lui. Fiecare-si va primi ceea ce merita, iar voi intunecatilor veti cunoaste cea mai dura lovitura din partea lui Iisus Dacul !

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt ,eu sunt Isus dacul(daca vrei)
    Si nam treaba cu Incapacul
    Cit cu buba de la capul
    Alora ,de strica jocul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Razi tu razi Harap-Alb, dar va veni vremea in care toti cei ca tine vor cadea in fata Marelui Avatar si-si vor da seama ca au gresit ! Asa s-a profetit !

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    Am ras cu lacrimi!
    Iar eu sunt Mohamed calare pe o unda naravasa!
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai oameni buni, am vazut ce ati scris voi aici... Eu va spun ca il cunosc pe adevaratul Conte Incappucciato, si cu siguranta nu este cel de pe blogul acesta care isi zice in acest fel... De altfel moda plagiatelor e in floare... Adevaratul Incappucciato e un om in varsta, peste 45 de ani, foarte serios si care nu se joaca deloc cu cuvintele... Stiu ca cerceteaza asiduu ceea ce tine de esoterism si spiritualitate si nu emite opinii nefondate niciodata... E rusinos ca altii sa ii imprumute psudeonimul, caci este de fapt un pseudonom, si sa scrie ce vor ei pe bloguri...

      Ștergere
  5. Mmmmmoahahahahaha... hahaha...!!!
    Hotarat lucru: in loc de Bula in bancurile cu spiritualistici ii facem loc incapuciatului... :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Adi,
    Nu radeti, ca extraterestrii exista. Io am vazut unu mic pe umaru' lu dom' profesor de biologie cand eram la liceu. Era stacojiu si i se miscau ochii in cap ca la Flipper... I-am spus si lu' dom'profesor, da' nu m-a crezut si m-a dat afara. Asta era mai demult.

    De Zamolxe nu zic nimica, ca nu ma pricep la daci morti, dar la extraterestrii ma pricep. Marele Avatar exista. Io sunt cel mai in masura sa va spun, ca am vorbit cu el alaltaieri. Incapuciatu era si el acolo si-i tinea servieta, da' nu stia ca era goala. El toate secretele lui nu le tine in servieta, le are'n cap. E Anonim ca si Vlad de la Radio Whisper dar el cunoaste gramatica romaneasca si stie ca membri se scrie doar cu un "i". Vlad nu stie.

    Si io iti multumesc cu stima.

    RăspundețiȘtergere