duminică, 14 noiembrie 2010

Vibratii amestecate.


Sincer,nu le-am amestecat eu,dimpotriva,incerc sa le armonizez si sa le dau un sens.Insa daca eu nu dezamestec vibratii,nimeni nu amesteca nimic,nici macar supa,pentru ca:EU SUNT CALEA,ADEVARUL SI VIATA,e drept ca doar o cale,un adevar si o viata,numai ca suprapuse cumva cu unica cale,unicul adevar si unica viata.
Am mai repetat asta,separatiile de orice fel nu fac bine la spirit,ce organ o fii el,insa chiar si spiritul are uneori indigestii,dovada ca nu ne simtim intotdeauna bine.Conform legii corespondentei,cea ce e sus e si jos,insa de unde putem stii ce e sus daca nu vedem ce e jos?
Sensul nostru aici este a observa ce e jos,astfel armonizindu-ne cu cea ce este sus,insa obiectiv nu exista sus si jos decit..tot in mintea noastra.Oricum,am inteles cum vibratia face tot,in sensul ca nu vibrez pe masura ce vorbesc sau fac ceva anume,ci fac ceva anume sau comunic in functie de cum vibrez.Atunci pot sa imi explic de ce nu intelegem sau nu percepem anumite aspecte,pentru simplu fapt ca nu vibram pe masura acelor aspecte.
Iubirea nu este un sentiment,o emotie,este o stare de fond care leaga si armonizeaza totul,jucausa si imprevizibila,iar noi oricit am vibra sentimental,nu ne percepem decit propria reflexie in propriul cimp auric,sub forma de realitate senzoriala.
De acea extaticii si misticii nu sunt decit altfel de oameni cu altfel de manifestari,orice exaltare fiind un plus de ceva intr o directie,insa deobicei cu minusuri in multe alte directii,pentru ca omul este insasi necesitatea echilibrului in tot si toate.
Bineinteles,nu pare asa,aparentele spun ca e haos si dezechilbru peste tot,insa luat pe un cadru foarte larg,ORICE si ORICINE se armonizeaza la un moment dat,moment dat de insasi momentul respectiv.Pe unii ii armonizeaza propria cauzalitate,altii se armonizeaza intre ei,prin colaborare,si o mica parte se autoarmonizeaza prin constieta si,,,iubire.
Aici e amestecul de vibratii,pentru ca nu stim exact in care parte a acestui proces ne aflam,poate sa fie toate trei simultan,cea ce este perfect normal.
Eu,omuletul cu corp,inchid ochii si visez la felul cum este propriul SPIRIT,infoenergia reflectata din plan in plan.Insa am brusca revelatie ca si aceasta infoenergie a inchis ochii,SI MA VISEAZA PE MINE,OMULETUL.Asta explica totul,daca amindoi visam,eu si cu Eu,cum ne putem intilnii?Undeva la mijloc,intre un vis mare si unul mic,visele totusi se intilnesc,si atunci zimbesc cu toata fiinta,insa suntem constient ca intregul,realitatea reala,este dincolo de orice vis,si astfel ma trez(esc)im.
Nu sunt schizofrenic,nu ma percep dual ca fiind eu si Eu,atit ca fiinta care sunt are multe reprezentari din care am ales doua,cea cu senzori si cea care nu are nevoie de senzori.Amindoua sunt aspecte,reprezentari ale existentei si niciuna nu este reala,decit in masura intentiei existentei de a ne visa,insa daca sunt cu totul aici,la acest nivel,insemna ca existenta nu numai ca ma viseaza in continuare,dar chiar prezenta eului are un sens in insasi faptul ca exista.
Si atunci,nu ma mai impotrivesc,fiindca ar insemna sa neg visul in alt vis.Visele,aceste realitati fizice , mentale si emotionale,par reale pentru ca NOI SUNTEM REALI si le am incarcat cu vibratia realitatii,si alimentam procesul in fiecare moment,dindu i stabilitate si continuitate,asta ca sa putem percepe cit de puternici suntem de fapt,fiecare in realitatea sa.
In lumi dinamice subtile,invizibile pentru ca sunt dinamice,realitatea este momentul si vibratia lui,insa nivelul de perceptie al fiecarui tip de moment este diferit,static in cadrul matricei insa dinamic in el insusi,insasi matricea fiind dinamica.
Astfel,daca ne imaginam propriul organ sexual dotat cu ochi ,nas, urechi si miini putem observa cum percepem realitatea pentru ca in acea zona este tot ce tine de instinct primar,de supravietuire,a noastra si mai nou a speciei.

In burtica noastra se petrec alegeri,nu numai la nivel de ce ramine si ce pleaca pe canal,via toaleta,ci alegerile intre cea ce ne am obisnuit sa numim bine si rau,si primele reprezentari formale,linile drepte care leaga lucrurile.
Mai sus,apar si curbele,iar alegerea capata forta,fiind prezenta si o reprezentare cromatica,un nivel de perceptie care insemna lumea asa cum se vede ea,insa si principiul cauza efect aplicat asa cum vrea stomacul,in functie de digestie.

Si cam atit la nivel de perceptie fizica,de aici intervine abstractul,sinteza,ajungind undeva in frunte cu meditatia,contemplatia,intuitia,si bineinteles asa zisa pompa care ne leaga si ne tine la un loc,si ne bate ritmul vietii in tot momentul.
Intregul nivel de perceptie al fiintei are reprezentari pretutindeni in univers,insa ar fii extraordinar daca am putea sa ne reprezentam armonic si acesti primii trei,respectiv cunoasteti cele ce se vad si cele ce nu se vad vi se vor arata.

Si acum,despre lumina.Lumina, nu ca si cantitate,sta la baza formei si fondului in orice plan.Intr un mod cel putin ciudat,ne reprezentam soarele ca fiind datatorul de viata,desi lumina si radiatiile solare sunt mai degraba distructive,energie primara vie,insa neconstructiva.Cu fecunditatea,fertilitatea,cresterea,dezvoltarea si starea de sanatate este responsabila subtila luna,plantele,puii si copii cresc mai mult in ciclul nocturn,fara somn si vise omul este un zombi,si atunci reflectez la faptul ca aici intreag perceptie e pe dos,acolo unde pare intuneric e de fapt lumina...invizibila.Soarele inseamna pur si simpu actiune,consum de energie,energie pe care nu o capatam stind la plaja ci dormind,sau in cazurile mai avansate,meditind si creeind.

Revenind la lumina,fotonii sau cuantele sunt acelasi element,unul fiind subdiviziunea celuilalt,si invers.Chestia cu lumina,unda sau corpuscul,are un sens in sinul creatiei,mai ales tinind seama de inseparatie si rezonanta.Fotonii vizibili au in spate anumite tipuri de cuante iar fotonii invizibili sunt spatele cuantelor vizibile,respectiv cea ce numim atomi.Suna ciudat, stiu,insa aceasta afirmatie este rezultatul unei priviri cu mai multe tipuri de ochi,simultan.

Lumina in care ne scaldam acum,amintiti va cit de inconstienti sau semi constineti eram acum 10-15 ani,inca inclinam catre un dumenzeu empiric,catre ierahii si nebunii ceresti si pamintesti,inca credeam desteptul om de stiinta si care spunea ca suntem materie si reactii biochimice si popa care spunea ca venim si ne intorcem in si din tarina.

Acum,certitudini sunt putine,insa intrebari si experiente,atitudini si reprezentari din ce in ce mai inalte,sunt nesfirsite.A crede pur si simplu,a devenit reprezentarea naivilor si inconstientilor,nu foarte multi dar destui cred tot mai putin ce li se serveste pe tava,cred in propria experienta si in propria perceptie si prezenta,iar textele prefabricate,orb si surd sa fii sa nu le vezi si sa nu le auzi.Omul a deschis ochii ca Argus,care daca imi amintesc bine,era dusmanul declarat a lui Hermes,reprezentantul intelectului.

Revenind la lumina care ne ridica direct si indirect,acesta este cea ce misticii o numesc a doua venire,si pe care toate civilizatiile cu mai multe rinduri de ochi au perceput o ca momentul zero,cel de tras linie.Aceasta lumina este prezenta in toate epocile,in artisti,invatatori,creatori de noi si noi modele ale realitatii,mai nou si in savanti si creatori de tehnologii(mai putin in religii si si curente filozofice care doar au preluat modelele si le au bibilit)toate astea creeind nenumarate realitati alternative,dind permanet posibilitatea de a alege.Unii au ales,altii nu.Cei mai multi au ales sa ii lase pe altii sa aleaga,si acum se pling de toate alegerile,inclusiv cele politico sociale.
Aceasta lumina prezenta in tot si toate este partea din noi pe care am ales in punctul de origine al prezentei sa o pastram aparent in afara noastra,avind rolul de a ne aduce permanent aminte cum si ce suntem,deasemnea sa ne conduca in dansul densitatii prin eternitate,punctind momentele esentiale cu budhasi,isusi,hermesi si michelangeli.
Mult mai multi decit stim din povesti,pentru ca universul e multidimensional si fiecare tip de realitate isi are Lumina sa,cadrul sau si realiatea sa care merge inainte,SIMULTAN,IN TOTUL ETERN.Au fost si sunt multi Isusi,chiar daca nu par deloc potriviti cu personajul promovat, la care ne-am obisnuit sa ne canalizam asteptarile si preferintele.Au fost si sunt Isusi tarani care iubesc pamintul si viata mai mult decit pe sine,sunt Isusi care doar zimbesc si intreaga creatie zimbeste odata cu ei,sunt chiar Isusi foarte bogati care isi asuma responsabilitatea a cea ce au cu drept de folosinta si pur si simplu au grija de o mare masa de oameni,in felul lor si in propria vibratie si creatie.Sunt si Isusi care au inventat tranzistorul sau masina de spalat,pixul si desfacatorul de bere,unii constienti de lumina care Sunt,altii nu,insa la fel de minunati fiecare.

In cadrul Totului si in vibratia momentului,dincolo de aparenta,constineti sau nu,TOTI suntem in vibratia lui Isus,pentru ca lumina care inseamna viata este egala si prezenta pretutindeni,fara oscilatie sau partinire.Intrega gama de dizarmonii spune doar atit:priveste si ia aminte,dar si asta este tot Lumina,altfel nu am vedea-o,iar cele mai dramatice aparente sunt alegeri necugetate,ignoranta si negatie,insa nu au realitate de sine,decit atit cit le alimentam sau se gaseste cineva sa le alimenteze.
Vibratia luminii din noi,Isus sau cum vrem sa ii spunem, ne spune de a lungul epocilor si cadrelor de manifestare,chiar vreti sa alimentati cu energia voastra toate astea?Si ofera alterantivele,posibiltatea de a alege mereu altceva,un alt cadru caruia sa ii daruim atentia si prezenta noastra. Insa,asa cum afirmam mai sus,prea mult am acceptat ca altii sa alega pentru noi,uitind de fapt singura alegere constienta,faptul ca am ales sa fim aici.

5 comentarii:

  1. Domnu Adi,

    Am citit cu atentie. O sa mai citesc inca o data.

    Asta m-a nelamurit:

    "Fotonii vizibili au in spate anumite tipuri de cuante iar fotonii invizibili sunt spatele cuantelor vizibile, respectiv ceea ce numim atomi."

    Este aceasta afirmatie ceea ce unii numeste(sub 50) cunoastere prin intuitie?

    Acu ca m-a nelamurit, nu inseamna ca nu inteleg si ceea ce ati vrut sa spuneti, ci am afirmat acest lucru pen'ca este neasteptata viziunea dvs. asupra fotonilor si a cuantelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul este plin,complet,plenar si atotcuprinzator.Spatiul gol este potential pentru orice tip de vibratii in manifestare,si este deasemenea plin cu cuante in jocul particula unda.Avem nevoie de fotoni fizici pentru a vedea pur si simplu,si avem nevoie de cuante care leaga totul pentru a intelege cea ce vedem.Perceput in alt unghi,lumina invibila,egal raspindita pretutindeni,leaga acele cuante care ne ajuta sa intelegem cea ce vedem.Cuantele sunt-nu sunt,insa lumina vizibila si cea invizibila sunt acelasi element,perceput din unghiuri diferite,cu senszori fizici sau dincolo de orice senzori,unde mergem la scaldat:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,

    Aveti un blog interesant! Felicitari!
    Sunteti interesat de un link exchange/blogroll cu blogul meu?

    Cu prietenie,
    Ana Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. buna ziua/seara
    ma numesc mario doresc sa discut cu dumneavoastra.
    id-ul meu de mess este dragonier01@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere