miercuri, 27 octombrie 2010

Legatura intre perceptie si intelegere.


Corpul nostru cu care ne confundam este biomasina,viu si dinamic in limitele nivelului sau material de existenta,insa fara constienta de sine in afara noastra.Cel care zimbeste,intuieste,intelege,comunica,misca realitatea,este eul nostru prezent in materie,cea ce impregeneaza corpul cu prezenta si constienta,insa nu materia in sine.
Materia isi are nivelul ei de perceptie si constiinta,intr-un mod oarecum programat si automat,insa mult sub nivelul a cea ce putem numi viata.Altfel,am asista permanent la un fel de desene animate,in care mobila,casele,masinile noastre,se misca singure,zimbesc si vorbesc,un dans spiritist permanent care ar bulversa intelegerea noastra.Liantul care impregneaza,misca,schimba si creeaza constient este.....viata,energie,spirit sau in acceptiunea cea mai larga-IUBIRE.
Reactiile fizico chimice percepute in materie sunt consecinte,efecte observabile in linearitate care creaza legatura intre perceptie si senzatie,insa au aceasi caracteristica descoperita in studierea fizicii cuantice,necesitatea observatorului.

Am adus aici o serie de afiramtii fara argumente cu scopul de a bulversa,de a scoate din tipare mintea programata,cea cu memorie si analiza,focalizata si risipita,cea cu care ne jucam de a creatia.
In minte functioneaza intotdeauna asa sau asa,mai putin asa si asa,la nivelul larg insa,asa si asa cu asa sau invers se coiniciliaza,insa biomasina cu biocomputer nu este creata pentru paradoxuri coinciliate,cit pentru un anumnit nivel de perceptie,nivel care si el este supus legii transformarii,cea ce numim evolutie.
Insa totul este complet si complementar,nu poti sa iei ceva fara sa pui ceva,pentru a modifica perceptia,nivelul de constienta,trebuie sa lasi ceva in loc iar cea ce ramine la nivelul depasit,este INTELEGEREA.
Limitele perceptiei materiale sunt binecunoscute,o anumita gama de vibratii senzoriale destul de limitate dealtfel,plasate pe niste coordonate empirice numite spatiu timp,avind ca scop transpunerea in forme a unei prezente subiective vazute de jos in sus,respectiv lumea gindurilor si senzatiilor.
Aceasta lume suntem noi,fara granite si tipare,neconditionata si nedirectionata anume,dovada fiind dinamica ei,lipsa de control din partea biomasinilor in ginduri si sentimente.
De ce acest aspect?Pentru ca majoritatea se confunda cu acest minunat costum de scafandru la propriu,practic suntem scufundati aici,iar solutia ar fii sa invatam sa respiram sub apa si sa ne putem lipsi de costum,folosindu-l doar din respect pentru cei care cred in el.Costumul in sine are valoare de moment,viata e scurta,insa prezenta noastra este eterna si imuabila,dupa atitea costume schimbate incepem sa realizam macar faptul ca suntem niste scafandrii pe aici.
Acest lucru nu este o necesitate,cei care se bucura de plimbarea prin costumul cu 5 senzori aferenti datatori de senzatii inedite,poate nu au avut ocazia sa experimenteze la maxim calitatile costumului.Este un instrument minunat de perceptie si senzatie,insa si asa,de ce il folosim si ne bucuram de el si prin el,si in acelasi timp ne batem joc de el?Lasati costumul sa evolueze.Nu are nici o vina, faptul ca noi nu facem cu adevarat parte din el nu il face mai putin perfect si minunat,chiar asa limitat cum este el.
O caracteristica mostenita pe coordonatele lineare este instinctul,directia primordiala a corpului- costum este de a se conserva si de a functiona la parametrii maximi,insa cu voiosie inconstineta,avind simtul eternitatii adinc inradacinat in ei insisi,purtatorii ignora acest lucru si pur si simplu,isi bat joc de el.
Prin alimentatie,prin ginduri distructive,prin sex gresit inteles si necontrolat,ruinam prematur acest instrument de prezenta care face parte din evolutia acestui plan.Macar din respect fata de planul in care ne aflam se cere un respect fata de aceste corpuri,pentru ca si ele e vii,ca tot cea ce viu ne inconjoara,viata care este in Sursa si Liant,insa reflectia nefiind mai putin importanta.
Opusul a cea ce aminteam mai sus,cea ce intotdeuna lasi in urma intru completare,respectiv intelegere,este ingnoranta,pornind de la faptul ca daca putem merge inainte limitati fiind,daca putem accepta conditiile impuse si regulile stabilite de altii,evoluam la fel ca si cei care cauta si schimba permanent ceva,creatori la propriu in propria sfera de existenta.Se poate si asa,numai ca aceasta este calea cea mai ocolita,calea cu mii de costume.
De fapt nimeni in univers nu cere ceva anume,insa vedem si noi cum purtatorii de corp,in profunzimea lor,sunt nemultumiti.Vor schimbare cu orice pret,chiar si catastrofala sa fie,insa schimbare.Iar schimbarea nu vine fara efort,fie el si distructiv.Efortul este forma de energie focalizata necesara pentru ca o anumita stare sa capete forma,insa ingoranata creaza forme fara sa accepte si responsabiltatea consecintelor.
Cind vedem cit entuziasm si frenezie este investita in a fii bolnavi,neputinciosi,iresponsabili,intr-un cuvint nefericiti,ne vine sa afirmam si sa aplicam renumita expresie a renumitului OM:Opriti planeta,vreau sa cobor.
Insa atunci cind ne-am urcat era altfel,in stare de cimp totul este posibil iar cea ce acum pare dur si cap izibit de perete,parea pueril si facil,zeii vor sa schimbe lumea,insa poate lumea nu vrea sa se schimbe,se schimba ea,insa in ritmul ei.
Numai ca in acest joc nu este prezenta numai conventia numita lume,ci intregul univers,care se misca super dinamic,cu sau fara noi.De fapt fara noi nu se poate,suntem si suntem,insa daca refuzam sa ne miscam in ritmul firesc,natural,ne misca consecintele,nimeni nu sta si maninca prana degeaba,decit aparent si pe perioade cadru limitate.
Cei care au ales perioada schimbarilor ca punct de traire a gajbelii si ciupelii,bazat pe anumite experiente din trecut care au tinut probabil atunci,sunt pusi in situatia de a accepta si consecintele.Acel nivel de intelegere care te obliga sa pui ceva in loc,te obliga deasemenea si sa renunti la ceva.Si nu neaparat obligatie,ca si cind existenta ar avea preferinte si necesitati,cit acceptarea armoniei universale ca unic sens de evolutie constienta.
In inconstienta poti sa negi orice,chiar si propria apartenenta la TOT,poti avea orice impresii si senzatii iti doresti,poti chiar si sa negi ca ai vreo valoare sau sens,insa vine un moment in care esenta noastra epuizeaza acest joc,si itit cere pur si simplu sa renunti,si daca poti,sa si reconstruiesti ce ai proiectat gresit,gresit din punctul de vedere al propriei evaluari.Daca iti este peste masura sa repari ceva,repara existenta,insa aceasta presupune asumarea responsabilitati,acel simplu:am gresit,imi pare rau,imi cer iertare,Imi insemnind de fapt totul.
Acest mic rechizitoriu il priveste in egala masura si pe cel care scrie aceste rinduri,perioadele de orbire fiind proprii tuturor,inca nu sa inventat starea de sfint perfect,tocmai anumite aspecte imperfecte ne aduna pe toti in acest plan.Daca inca traim cu impresia ca personajele perfecte din povesti perfecte au tangenta cu realitatea acestei lumi,am gresit adresa in momenul in care ne-am incarnat.Povestile perfecte isi au locul in cauzalitate si dincolo de ea,si chiar si aici exista necesitatea experimentarii lor pentru a devenii cea ce sunt,insa in momentul experimentarii ele devin perfectibile ,si jocul continua.
Finalitatea,capul si coada,este cea mai mare iluzie senzoriala la care asistam zimbitori,pentru ca daca un singur element s-ar sfirsi,totul poate avea sfirsit,cea ce este cea mai mare negatie,a nega dinamica universala.Specificata foarte simplu de Isus:Cel ce huleste tatal sau fiul,i se va ierta,insa cel ce huleste sfintul duh,nu i se iarta nici in cer, nici pe pamint.Cu alte cuvinte,faceti ce vreti cu mintea voastra si cu voi insiva,insa nu negati existenta in Sine.De fapt,este chiar imposibil sa negi existenta,te poti amagi si sugestiona ca este o reactie chimica complexa care creeaza anumiti stimul electrici intr un cimp electromagnetic numit bio,insa aceasta nu explica necesitatea zimbetului sau legii atractiei.
Existenta,Iubire,Spirit,Divintate nu cere nimic,insa nici nu da nimic,cum ar putea sa isi dea ceva in propriul Sine,si cum s-ar putea sfirsi ceva din cea ce reprezinta,in cadrul unui singur TOT?De accea spunem ca totul este,si ca Eu sunt,reprezinta baza si esenta a tot cea ce poate fii manifestat,imaginat,concretizat,sau schimbat,in acelasi cadru imuabil iar fizicianul destept din asta lume spune ca nimic nu se pierde.Cresterea in vibratie,in constienta si prezenta,in responsabiliate chiar,schimbarea nivelului de perceptie,nu presupune a lua si a da in cadrul Totului,marea iluzie senzoriala,cit a accepta sau a nega,si in triada la nivelul cel mai armonic,a observa si a zimbii.Nu zimbetul ala de circumstanta,care seaman a rinjet si face parte din hubloul de la costumul de scafandru,cit acel zimbet cu totul,din crestet pina in talpi si pe o raza cit cuprinde perceptia de jur imprejur,si mult peste toate astea.Zimbiti,miine va fii.

miercuri, 20 octombrie 2010

Viziunea lui George Carlin despre BATRANETE

Constientizati ca singura data in viata cand ne place sa "imbatranim" este in copilarie? La mai putin de 10 ani, suntem asa de incantati de asta, incat gandim si in fractiuni de an.
"Cati ani ai?"
"Am patru ani si jumatate!"
Nu vei spune niciodata ca ai 36 ani ..si jumatate. Da, dar ai patru ani si jumatate... Asta e diferenta! Ai ajuns adolescent, acum nu te mai pot opri. Sari de bunavoie la numarul urmator sau chiar putin mai departe.
"Cati ani ai?"
"O sa am 16!"
Poate ca ai 13, dar vei avea 16!
Si vine si cea mai grozava zi din viata ta.... ai 21. Chiar si cuvintele suna ca o ceremonie: ai devenit major, ai 21 ani! YESSSS!!!
Apoi, faci 30. Oooohh, ce se intampla aici? Parca ai fi lapte batut! Ala "se face" si e numai bun de aruncat, nu mai e amuzant, te-ai acrit. Ce nu e in regula? Ce s-a schimbat? Ai DEVENIT major, FACI 30, MERGI PE 40. Whoa! Pune frana, o iei razna. Pana sa bagi de seama, AJUNGI de 50 si toate visele s-au spulberat. Dar, asteapta!!! IMPLINESTI 60. Nici tu nu credeai ca vei face si asta!
Deci: DEVII major, FACI 30, MERGI pe 40, AJUNGI de 50 si IMPLINESTI 60. Asa viteza ai luat, incat ATINGI 70. Dupa asta este "de pe o zi pe alta", astepti "SA O DUCI PANA MIERCURI".
In varsta de 80 ani, fiecare zi e un ciclu complet: O TII pana la pranz, AI PRINS si 4:30; AI AJUNS si seara asta. Si nu se opreste aici !
In anii 90, o iei usurel inapoi: "Abia am avut 92". Apoi se intampla cel mai straniu lucru: dupa 100, devii iar copil "Am 100 si ..jumatate!"
Va urez tuturor sa prindeti 100 si jumatate cu sanatate! si chiar mult mai departe....


CUM SA RAMAI TANAR?


1. Ignorati numerele neesentiale. Inclusiv varsta, greutatea si inaltimea.. Lasati doctorii sa-si faca griji in legatura cu astea. De asta ii platim.
2. Inconjurati- va de prieteni veseli. Aia mohorati va deprima.
3. Invatati. Studiati computerul,mestesug urile,gradinarit ul, orice. Nu lasati creierul sa leneveasca. "O minte inceata este atelierul diavolului." Si numele diavolului este Alzheimer.
4. Savurati lucrurile simple.
5. Radeti des, mult si din toata inima. Radeti pana nu mai puteti si va trebuie aer.
6. Mai apar si lacrimi. Indurati, suferiti si treceti mai departe. Singura persoana care ne insoteste toata viata, suntem NOI INSINE. Fiti "VII", cat sunteti in viata.
7. Inconjurati- va cu dragoste, indiferent ca asta inseamna familia, animalutele dragi, muzica, plante, hobbi-uri, ce-o fi. Casa voastra este refugiul vostru.
8. Pretuiti-va sanatatea. Daca este buna, pastrati-o. Daca mai are "hibe", reparati-o. Daca nu tine de voi "reparatia", cautati sprijin.
9. Nu va cautati vina. Faceti vizita la mall, in alt judet, in alta tara , dar NU unde este vina.
10. Spuneti-le oamenilor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cu orice ocazie.
SI NU UITATI NICIODATA: Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea!
Si daca nu trimiteti acest mesaj catre 8 persoane, cui o sa-i pese? :)))))))Dar impartasiti cu cineva ce va place. Cu totii avem nevoie sa ne traim viata din plin!


Sa va fie ziua minunata chiar ACUM!

Preluat de pe "EU SUNT"

luni, 18 octombrie 2010

Cunoasterea fractalica


Fractalul,considerat mai mult forma de amuzament matematic,desi in prezent si-a gasit o aplicabilitate foarte larga in diverse domenii,este viziunea directa si abstracta a legii corespondentei:Cea ce este mic este si mare,cea ce este sus este si jos.In densitate exista multe forme-structuri de tip fractalic;feriga,brocoli,fulg de nea care sunt exemplele sugestive ale simetriei corespondente.
In perceptia subtila intervine o sinteza a fractalului cromatic,respectiv o corespondenta a culorilor,de la subtil si eterat:Alb stralucitor,auriu,albastrui sau argintiu catre toata gama de culori si amestecuri de culori perceptibila prin simturi,si multe alte nuante dincolo de perceptia senzoriala.
Orientarea catre un mental structurat diferit care percepe realitatea fractalic,incepe cu analiza senzoriala a lumii formelor,respectiv fiecare obiect-forma are si un spate in general invizibil,obiectele forme au densitati diferite care se completeaza armonic in functie de necesitate(ex.imbinarile metalice folosite la structurile din lemn),gama cromatica dizarmonica este permanent in restructurare,cele 3 coordonate spatiale sunt forma obiectului insa fondul este utilitatea si necesitatea lui,si multe alte metode de perceptie fizice care la un moment,pur si simplu leaga lucrurile intre ele.
Fractalul emotional sau sufletesc are alte carateristici si alte miloace de perceptie,insa respecta acelasi principiu,o suma de sentimente marunte creaza o anumita stare de fond sufleteasca pozitiva sau nu,functie de orientarea de moment a cimpului electromagnetic in cauza.
Faptul ca cea ce numim suflet este un cimp electromagnetic extins si foarte dinamic neperceptibil prin simturi si aparate fizice este o afirmatie pe care mi o asum si pe care nu o pot proba concret,insa eu sunt o vibratie permanenta pe diferite intensitati si frecvente,permanent am in zona capului un sunet specific care poate fii un susur fin,un zumzait,pina la huruit greu cind am dea face cu vibratii joase:)
Diferenta dintre electromagentismul fizic si cel subtil este faptul ca cel fizic se propaga cumva orizontal iar cel subtil vertical,de aici pierderea controlului gindurilor in pozitia intins orizontal,in timp ce verticalitate cuprinde foarte multe aspecte,inclusiv comportamentul natural cel mai apropiat de om.
Revenind la perceptia fractalica,constientizarea armoniei univerale exprimata in toate aspectele creatiei genereaza aceasi reflectie mentala,acelasi adevar unic,perfectiunea matematica a creatiei,dicolo de aparente si interpretari.
Eu ca si personaj nu ma pricep deloc la matematica,insa viziunea matematica asupra universului nu prea are legatura cu matematica aplicata care se invata in scoli,acel joc intelectual inutil in mare parte,care demonstreaza un singur lucru,faptul ca unii oameni e foarte destepti.Formulele de calcul aplicate in forma fizica,cu cantitati de ceva si imparteala permaneta intre ceva si altceva,nu se aplica si in realitatea universala atit de dinamica incit nici un fel de formula nu o poate exprima decit partial si pe un segment limitat de experienta.
Cea ce intradevar se aplica este numarul de aur prezent in toata creatia ca o constanta a proportiei,respectiv 2:1,intotdeuna o treime este dinamica catre schimbare si 2 treimi creaza baza in plin proces de manifestare,asa cum pe acesasta planeta 70% din populatie are un comportament primitiv si restul de 30 ,nu.Insa acea baza aflata in plin proces de evolutie este miezul si sensul,de aceea toti maestrii s-au intors printre oameni si toti creatorii au creat pentru oameni,oameni care se trezesc treptat,si cite unul ,cite doi intra in celalta proportie,cea in expansiune catre altceva.
Un alt aspect matematic aplicat foarte clar este geometria in spatiu,si nu atit metodele de calcul ale formelor,cit simbolistica formelor si modul in care se imbina creatia functie de armonia complementara,legea rezonantei.
De fapt,radical simplificata,matematica poate fii folosita ca viziune in orice,si probabil ca duce la acest mod de perceptie,cel fractalic,iar modul de perceptie fractalic se poate traduce simplu in trecrea gindirii de la analitic la sintetic,cu tot cea ce rezulta din asta.
Suntem holistici si nespecializati,insa am ales sa experimentam anumite tipare si functii ale unui plan de perceptie limitat de insasi gindul principal ca el este limitat,acesta fiind iluzia care sta la baza ignorantei.
Nimic nu este limitat aflat intr un tot,intr un cadru,insa poate fii perceput ca fiind limitat in momentul in care este analizat separat si de sine statator.
De multe ori cea ce consideram ca fiind luciditate este in fapt o prea mare focalizare si lipsa de atentie la detalii,iar cei care pretind ca sunt constienti,incercind sa isi sutina punctul de vedere pur si simplu isi pierd coerenta.Nu ar fii nimic grav in asta,adevarul este dinamic si nu neaparat coerent,accepta chiar si paradoxurile,insa pentru cel care crede ca intelege folosind doar un singur punct de perceptie si focalizare,consecintele sunt ale limitelor.

vineri, 15 octombrie 2010

Nivele de perceptie,baloane de sapun.



Incerc sa analizez o afirmatie a unui prieten care probabil stie ce spune si anume:memoria este apa.Cunoasterea intuitiva presupune un nivel de vibratie mult peste cea ce ne ofera intelectul general-dual,bazat pe asociere si memorare,care prin suprapunere si repetitie devine mod de perceptie si implicit realitate manifestata.
Intradevar,apa in sine are caracteristica de a memora,am observat la munte cum privita intens contemplativ,apa curgatoare poate fii perceputa ca un aranajment fractalic de inalta vibratie care poarta un anumit tip de informatie catre zonele cu vibratie mai statica,respectiv vaile si sesul.
Din punct de vedere astrologic semnele de apa,respectiv racul pestii si scorpionul,au caracteristica amintirilor bine incorporata,acel fluid purtator de oscilatii temporare,care la fel,prin suprapunere si repetitie devine realitate manifestata.
Intreg planul manifestarilor,planul fizic,este o functie a memoriei,cu vibratie electromagnetica orizontala,practic realitatea fizica este o suma de forme gind repetitive si suprapuse,care in functie de necesitatea si vibratia pe care au cistigat-o in acea linearitate aparenta numita timp,devin forme concrete mai mult sau mai putin elevate.Chiar si corpul fizic,ca urmare a unui proces mental evolutiv pe o etapa foarte larga in factorul timp,este cea ce este,un instrument complex de cunoastere si creatie intr o lume a formei,iar apa este elementul principal al acestui tip de viata,viata fizica.Purtatoare de informatie si cu o structura fractalica dinamica fata de celelelate elemente,apa construieste baza a tot cea ce naste si se naste,iar biocomputerul principal al corpului fizic este mai degraba lichid,de aici concluzia fireasca a prezentei apei la baza a tot cea ce inseamna viata fizica.
Functia de memorare a apei este urmare a unei observatii indirecte(a se vedea studiile lui Emoto),si a unor observatii subtile a trecerii intre eteric si fizic in care elementul cel mai apropiat ar fii hidrogenul,insa prin condensare la nivel perceptibil,fizic,este...apa.
Perceptia strict senzoriala nu accepta sinteza intre vizibil si invizibil,asa cum nu accepta faptul ca legatura intre vizibil si invizibil este acea prima afirmatie hermeneutica:Totul este spirit,universul este mental,in care spirit se poate inlocui cu energie iar mental cu inteligenta.Credibilitatea cunoasterii fragmentate unidirectionale,respectiv senzoriale,scade exponential cind nivelul energetic al informatiei creste dincolo de fondul potential al energiei in sine.Dar sa aprofundam mai indeaproape structura oscilatiilor a cea ce inca putem numi realitate(cel putin o realitate):
Sinteza Elementelor
Prefer sa constinetizez intru inceput vibratia inalt perceptibila,vibratia luminii,atot cuprinzatoare si datatoare de sens,vibratia care invaluie creatia in caldura si mingiie esenta tuturor sferelor inspre dinafara si dinspre inauntru,lumina care devenita cromatica deja transforma fractalii potentiali in fractali mesageri creatori,micii si mari ingeri care stau in nucleul cristal al stelei.Lumina in eu proceseaza directia,iar din acest punct de univers vad cele 4 directii exprimate in cele 4 elemente care creaza cele 4 tipuri de manifestare esentiala,in cele 4 ramuri ale axei fulgului calator pe care il numim acum existenta.
Vibratia elementelor izvorite din lumina construieste sfera manifestarilor,in foc suntem-nu suntem,credem,in aer vedem -nu vedem,construim,in apa simtim -nu simtim,curgem,iar cu pamint suntem-nu suntem din nou,inradacinam.
Manifestarea esentiala aici este focul creator,aerul creatie,apa informatie si pamintul senzatie,lumina care capata sensul omului- proiectie prin simtire,gindire,perceptie si senzatie.Am construit acest om dupa chipul si asemanarea curgerilor care sunt,oscilatiile elicoidale ale sferei primordiale de perceptie-SUNT.Multitudinea de condensari prezenate in sfera-SUNT,micile scintei-personaje cu forma concreta sau nu,respectiv energii lente si dinamice,ma exprima pe mine si le exprim si eu insuflind lumina pe care primordialul a binevoit sa o impartaseasca in nesfirsita -i expansiune.Cel pe care il cautam in vibratia elementelor este sinteza lor si dincolo de ele,nu unul ci TOTI,intreaga vibratie a scinteilor personaj strinse impreunat,in cristalul lumina nediferentiat.

Bun,m am intors din periplu,acesta este exemplul nivelelor de perceptie la care functioneaza mentalul,fiecare nivel cu exprimarea de rigoare,in limbajul pe care pina la trecerea spre imagine,cromatica si sunet,inca suntem in situatia de al folosii.Limbajul este sinteza a imaginii si simbol,nu intotdeuana potrivit gindirii- contemplatie-recunoastere.Chiar acest cuvint arata limitele,recunoastere este continua cunoastere,iar reul din fata arata repetitia,care este irelevanta,indenticul este ireal.
In limbaj exprimat sau nu,intotdeauna afirmatia construieste si negatia deconstruieste,indiferent de aparenta sau de justificare aparentei.Cine construieste realitati folosind negatii de fapt deconstruieste o imagine deja gata implinita,si nu intotdeauna pune ceva in loc.Vibratia christica in care acum cu totii ne aflam ne insufla acelasi lucru cu un personaj nu foarte popular in acest plan:Invatati,invatati.Si pot afirma,dincolo de falsele interpretari mitice si mistice,apologetice si primitive de altfel ,ca acum,chiar in acest moment dilatat,Christ este cu-in noi,exprimat prin cea ce ne ridica cel mai natural si simplu:ZIMBETUL.

duminică, 3 octombrie 2010

Comentariul unui prieten pe site-ul Incapacitatului:))

Salutare ! Maretia sa, Maestrul Necunoscut al razei 8 m-a contactat si pe mine si mi-a spus ca trebuie sa trezim la lupta marii osteni daci incarnati pe pamantul Romaniei ! Vin reptilienii sa ne fure averile si trebuie sa ne protejam ! Asadar, treziti-va, trebuie sa ne unim intru gloria vechilor initiati daci: Ra, Zamolxe, Iisus, Krishna, Hermes, Mahommed, Buddha si Carlin ! Sa le onoram mareata putere prin faptele noastre de vitejie... ori... de fapt era Maestrul razei 9...? nu stiu, i se schimba prefixul cand trece dintr-o Galaxie in alta si mereu uita sa ma informeze. Oricum, ati inteles ! Trezirea !
P.S. Maestrul Necunoscut ofera servicii de restaurare faciala dupa batai intre gastile de cartier. Pentru mai multe informatii intrati in transa si apelati 0800-GURU.

vineri, 1 octombrie 2010

Cum se cinta(si inca se mai cinta),BUCURIA




Tipul isi baga piciorul in comunismul rus,plin de fericire,fara sa spuna ceva anume:))