sâmbătă, 7 martie 2009

Pentru Voi

Am vrut sa renunt la a scrie,pentru a nu mai lasa loc de interpretari,tensiuni si speculatii,insa faptul ca putem zimbii impreuna,este suficient pentru mai departe.
Incerc sa evit latura filozofica si voi vorbi concret despre turme,chiar si noi suntem o mini turma,insa spre deosebire de turmele care se asociaza inconstient si creeaza concepte colective pe care apoi le si manifesta,consider ca noi ne am individualizat suficient pentru a intra intr o stare a colaborarii si prieteniei,in care acceptam informatii unul de la celalalt,insa fara scop,cu sens.In afara de asta,Adevarul este dinamic,cea ce este valabil Acum,devine depasit Acum,ca apoi sa se reintoarca reinoit si cu o noua vibratie prin legea ritmului,a necesitatii.Adevarul nostru comun este Iubirea,care se suprapune cu sensul la modul cel mai general,iar informatiile pe care le folosim in acest sens universal,sunt doar instrumente pe care le folosim pentru a ne armoniza si a armoniza,din nou tinind cont de ritm si de rezonanta.Nu suntem tot timpul impreuna,fiecare are universul sau,insa in momentul in care comunicam se creeaza acasta unitate,care se pastreaza independent de aparenta manifestarilor exterioare si sper ca ne gindim cu drag unii la altii.Eu sunt incintat de tot cea ce gaseasc pe bloguri,pe site uri si in viata de zi cu zi,oameni care se trezesc,oameni care stiu si pot,oameni care cred si ma aduce la aceasta reflexie,rezonez cu cea ce deja are sens iar restul manifestarilor in care exista turme,turmulite,partide, steaguri si ideologii,inca isi mai" arde" o karma colectiva,cea ce isi pierde treptat necesitatea.Aceste turme,mici si mari,au concepte comune,ca si noi,insa noi ne folosim de cea ce deja cunoastem,in timp ce marea majoritate este "folosita "de propria creatie,insa in eternitate,chiar si aceste experiente au un sens.Si tot in eternitate,chiar nu exista diferente,tot cea ce percepem sunt manifestari,Realitatea suntem Noi,cu tot cea ce implica asta.Am citit ceva important si dau mai departe cu titlul de incheiere:Nimic din cea ce vine si pleaca,nu ne apartine.

4 comentarii:

  1. Daca ai macar un singur cititor inseamna ca ai in acel cititor un prieten,Adrian! Merita sa scrii mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian, Elena are - ca intotdeauna, de altfel!! - dreptate, mare dreptate!! Vezi ca mai ai un cititor, care te citeste si aici, la tine "acasa" si cand esti in vizita pe la noi!! Doar sa nu-ti sara ţandăra prea usor, fii blând cu tine si cu tot Universul!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristiana ,esti o draguta! Asa e,il citesc pe Adrian si aici si "pe-acasa pe la tine".Si vezi,Cristiana, ca iar m-ai facut sa zambesc??? Adrian ,prietenii adevarati iti sunt aproape chiar si atunci cand te "dojenesc".

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cum scrii. E placut sa citesc, linistitor ca un izvor. (uite ca a iesit si un vers :P)

    Bogdan(cel din Pitesti)

    RăspundețiȘtergere