joi, 20 ianuarie 2011

Cimpul Unificat


Putem considera viata un cimp infint de manifestare cu interconexiuni fractalice intre parti si intreg,in care fiecare parte este cimp de sine statator cu o anumita frecventa si intensitate a frecventei.
Cimpurile fizice actioneaza pe principiul a cea ce numim electromagnetism,partile mai fine,mai subtile in infinitatea cimpurilor existente actioneaza ca si o corespondenta a electromagnetismului,chiar si lumina are o componenta de unda si una de corpuscul,respectiv caracteristici electrice si magnetice.
Putem reprezenta deasemenea ca partea electrica a cimpurilor este energie iar partea magnetica este informatie,desi nefiind separate intre ele se intrepatrund,orice sarcina electrica genereaza magnetism si invers,orice emisie magnetica are sarcina electrica.
Sugerez aceasta imagine si aceste legaturi incercind sa construiesc o paralela intre fizic si metafizic intr o singura realitate,similara prin legea corespondentei.
Cele doua fenomene care actioneaza la nivel de cimp,unificat sau in interactiune,le numim rezonanta si interferenta,rezonanta fiind legea atractiei universale iar interferenta fiind diferenta de potential care tinde catre echilibru.

Diferentele de potential se manifesta in general prin interactiunea a doua fenomene numite polarizare si depolarizare,deplasarea potentialului de la un cimp la celalalt,in momentul in care potentialul devine uniform,polarizat,interferenta se transforma in rezonanta.

Toate aceste lucruri sunt bine stiute in fizica,fiind de fapt partea cea mai simpla a fizicii,insa cea ce nu realizeaza fizicienii si teoreticienii orientati stiintific,este faptul ca aceste fenomene se aplica la toate nivelurile Creatiei si in orice aspect de manifestare,fiind o reflectare directa a legilor universale,chiar si psihologia este o stiinta a cimpului in interactiune.

Cea ce diferentiaza aspectele de cimp,rezonata si interferenta,polarizare si depolarizarea,cimpuri in interactiune sau cimpuri inchise,care isi consuma propria energie este calitatea,finetea,sensibilitatea,un atribut universal pe care il putem numi factorul Viata.Prin elevare,evolutie si centrare toate aspectele prezente in cimpuri mici si mari tind catre o crestere calitativa,care se manifesta mai degraba prin amplitudine,prin expansiune,decit prin cresterea frecventei si intensitatii.

Este ca si cind un balon pe masura ce se umfla catre exterior se centreaza in el insusi,condensind intreaga experienta de la suprafata de tensiune in centrul sau.
Factorul Viata este calitatea universala a cimpurilor infinte in manifestare,si tinind cont de aspectele evidentiate mai sus ,se genereaza noi si noi intersectii si interactiuni care pot reflecta compexitati dincolo de orice limita de perceptie.

Realitatea universala este infint de complexa in manifestare insa simplitate intruchipata in esenta ei.

Si acum sa revin la cimpul care ne intereseaza cel mai mult,cimpul numit om,fie si om fizic cu care ne am obisnuit.
In centru centrului oricarei manifestari se afla un simbure,esenta a ceva inexplicabil si inepuizabil care genereaza si totodata asimilieaza tot cea ce se construieste si se manifesta in jurul sau.
Putem asocia aceasta esenta cu insasi dinamica,ideea de miscare in orice sens si de orice fel,iar la nivelul larg si ideatic acesat esenta este Existenta Infinita.
In manifestare ea construieste infinite realitati in baza ansambluli de legi prezentat ca o imagine mai sus,insa este dincolo de propria i manifestare,actionind fara sa actioneze,ca si legatura intre toate cimpurile posibile aflate in interactiune.
Cimpul numit om,pe baza aceluiasi principiu,construieste si manifesta realitati multiple in si prin el,pastrind esenta proprie,similara si suprapusa cu esenta a tot cea ce este,neschimbata,eterna si imuabila.
Ca si calitate a vibratie cimpul om are multiple planuri de manifestare la nivelele pe care le numim mental emotional si fizic,insa ca si esenta nu exista diferente reale intre om si tot cea ce il inconjoara,sau cea ce il defineste ca fiind cea ce este,sau din care este construit el insusi in toate planurile vibrationale din care este compus.
Esenta este sincrona si suprapusa peste propria i miscare,de aceea omul nu sesizeaza acesat prezenta decit prin reflectare,printr o relatie de feedback intre cea ce este manifestat si cea ce este dincolo de orice manifestare.
De aceea existenta se manifesta atit prin prezenta impersonala cit si personala,polarizata sau neutra,avind atribute sau fara nici un atribut,in functie de capacitatea cimpului uman de a reflecta PREZENTA ESENTEI din el insusi.

In infintatea de realitati create simultan prin insusi legatura esentei unice de dincolo de forme,omul alege cadru dupa cadru de realitate intersectind si interactionind pe multiple game de frecventa,construindu si astfel propria forma si defintie din jurul propriei esente,ca si co creator.

Cele trei nivele de perceptie cu care suntem in interactiune directa,respectiv subconstient,constient si supraconstinet,impreuna construiesc o realitate plenara,completa,sincrona perfect pe imaginea esentei a tot cea ce este,tot cea ce suntem.
Cimpul Om nu rezoneaza la toate cele trei niveluri simultan insa reprezinta aceast proiectie completa chiar daca nu este constient de asta.

De aceea partea subconstienta construieste permanent un background de manifestari compus din suma experientei si vibratiei ca si cimp cu corp,implicit asigura functionarea instrumentului de perceptie,partea constienta se ocupa de experimentarea directa a proiectiei realitatii create,in directa legatura cu acea suma de vibratii subconstiente care actioneaza ca si cadru de manifestare,iar partea supraconstienta,identica si sincrona cu insasi Existenta,construieste cadrul larg de evolutie si interactiune,functie de intreg anasmblu al perfectiunii,cea ce deobicei partii constiente prin prisma careia ne am obisnuit sa percepem experienta,ii este greu de realizat direct,insa poate realiza prin reflexie,intuitie si credinta,incredere.

Intreaga Creatie este intradevar perfecta,orice actiune, orice polaritate,orice cimp in manifestare isi are echilibrul sau perfect,numai ca acest aspect nu ajunge intotdeuna la nivel constient si nu este legat de conceptele cu care ne am obisnuit sa intelegem realitatea,respectiv cadrul spatiu-timp.
Experiente aparent disparate aflate in acest cadru interactioneaza si se polarizeaza intre ele generind rezonanta,care se traduce pur si simplu prin armonie universala,echilibrul perfect.Oscilatiile noastre constiente sau nu isi au partea de echilibru perfect,parte de care se ocupa supraconstientul din noi,dincolo de forme si nivelul de perceptie,numai la nivel de interctiune a cimpurilor.
Cimpul vibrational constient care suntem poate actiona ca un sistem inchis sau deschis,dispus catre interactiune sau blocat in propria proiectie despre sine,acestea find caracteristicile a cea ce numim egotic sau detasat,sistemele egotice interfereaza iar cele deschise rezoneaza.
Deobicei si la acest capitol oscilam find cind inchisi cind deschisi in functie de necesitate experientei pe care am ales o,cert este ca nimic nu este cea ce pare,tinind cont de celelalte aspecte ale noastre implicate,subconstient si suprarconstient,si orice alegem sa experimenta isi are echilbrul sau direct si perfect in cadrul existentei.

Aceste reprezentari definesc o imagine de ansamblu proprie asupra Cimpului Unificat,exista imagini si reprezentari ale realitati cite cimpuri sunt in cadrul Unicului,ele se adreseaza in primul rind acelor oameni cimpuri cu care ma aflu in rezonanta in acest moment si au valoarea unei imagini a intelegerii si acceptari create din intentia de a impartasii,nu de a convinge sau de a schimba convingeri.

Limbajul este prea sarac pentru a exprima partea de traire,de experienta directa a imaginilor reprezentate mai sus,si cea ce doresc pentru fiecare este acea expansiune in calitate la nivel de perceptie astfel incit cimpul care suntem sa devina Om cu adevarat,plin de acea calitate fina si blinda pe care am definit o ca fiind factorul Viata,si invers,omul care suntem sa devina constient de insasi prezenta sa ca si cimp,dincolo de orice atribute si reprezentari.
Aceasta actiune in dublu sens,o vad ca fiind intilnirea dintre OM si DIVINITATE.

Un comentariu:

  1. Domnu Adi,

    Recunosc cinstit ca v-am cam neglijat. Uite, acum am citit si parca am vazut un fel da film. Toate mi-au aparut asa cum le descrieti dvs., da' io nu stiu cum sa comentez ca sa nu ma fac da ras. Da fapt nici nu stiu ce sa comentez....
    Am scapat si postarea din urma da ma uit si pa ea imediat. Hai sa va radeti nitel la mine pa blog..... O sa va placa. Am niste video-clipituri, mama, mama!

    RăspundețiȘtergere