sâmbătă, 6 octombrie 2012

E.T si channel cu E.T



Cind aveti o stare pozitiva,cind va simtiti profunzi si intelepti,sigur nu va vine sa mergeti la un concert cu lala sau la mall ca sa "impartasiti" starea.
De aceea sunt reticent sa cred ca fiinte care au ceva evolutie fata de noi,mai profunzi,mai dinamici in intelegere,acceptare si perceptie,ar discuta cu noi...orice tip de povesti.
Chiar si noi de multe ori intelegem inutilitatea cuvintelor,le folosim in virtutea inertiei dar nu suntem convinsi ca aceste cuvinte au incarcatura care trebuie si sunt intelese exact cum le transmitem,pentru ca perceptia difera de la om la om si de la caz la caz.
Sunt sceptic cu privire la majoritatea povestilor spiritualiste care se tes la acest nivel de realitate,desi sunt convins ca au un rost cel putin la nivel de schimbare de paradigma,un alt limbaj-alt mod de a vedea lucrurile.
In cea ce priveste E.T,imaginati-va civilizatii care cunosc galaxia,care sunt in contact cu multe planete cu nivele de evolutie diferite si care privesc  subtil lumea noastra de...undeva.
Cum credeti ca ar putea proceda in haosul caracteristic mintii noastre dezlantuite in interpretare si confuzie,pentru a avea intradevar un contact util cu noi?
O supravegere si transformare subtila a cimpului caracteristic pe care noi il ignoram,astfel existind posibilitatea unor stari mai elevate cel putin la nivel individual,si in timp posibilitatea unui contact elevat,cu sens?
O limitare a distrugerilor de mediu si resurse cu efect pe termen lung,care ar diminua posibilitatea unui contact atunci cind incostienta noastra poate provoca instabilitate naturala,implicit un comportament instictiv din partea noastra?
Probabil ca sunt multe actiuni subtile care se construiesc,fie prin asa zisi E.T,fie prin procese naturale de evolutie,fie prin actiunea anumitor entitati constiente vizibile fizic sa nu.
Insa povestea si pologhia,channel,interpretari formale si duale,sunt doar....cea ce ne place sa credem.
De mult timp omenirea exteriorizeaza partea superioara a propriei constiinte autolimitindu se,fie Dumnezeu,E.T,fiinte angelice si binevoitori nefizici.
Tendinta de separare si comparare a mintii noastre astfel educate ne impiedica sa percepem interactiunea intregului care suntem,iar exteriorizarea ne da sentimentul de protectie necesar supravietuirii eului nostru destul de firav si expus,faptul ca suntem protejati de...altceva.
La polul opus ar fii umflarea in pene ca specie,noi ne creem realitatea,noi suntem divintatea,noi suntem fiinte multidimensionale,si poate ca asa si este,insa nu la nivelul de constienta si perceptie de acum.La nivelul actual nici macar nu putem intui si imagina ce rol avem noi,fiecare in parte,in marea tesatura de interactiuni si cauzalitati prezente natural aici si in intreg universul.
Intradevar,alegem realitatea clipa de clipa,insa cea ce alegem este previzbil in multitudinea de tipare pe care le creem si sustinem,care fac parte din sistemul nostru de convingeri.
Insa nu noi creem realitatea cit media colectiva de perceptie si convingeri si....evolutia naturala pe care o ignoram.
Suntem divinitate deoarece separarea nu isi are rostul intr un intreg care se cuprinde pe sine intr un  mod egal si in care partile constiente sa nu,au acelasi sens.
Suntem multidimensionali,insa in cea mai mare parte percepem o dimensiune,cea  fizica,presarata cu anumite caracterstici psihologice si atitudini mentale care fac parte din acelasi nivel formal de perceptie.
Concluzia:nimic nu este ce pare a fii,sa fim sceptici la cuvinte si imagini orientindu-ne mai degraba catre intelegerea proprie decit cea colectiva,sa nu ne lasam "furati de peisaj" mai mult decit este nevoie pentru a fii prezenti aici pur si simplu,si sa acceptam nivelul actual de evolutie generala asa cum este el,nu cum ne-am dorii sa fie,constineti fiind ca totul este in plina schimbare si transformare iar cea ce trebuie cu adevarat sa se manifeste pe asta lume,va fii cu siguranta,cu sau fara noi ca personaj fizic.


6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place articolul asta si subscriu la "Concluzia:nimic nu este ce pare a fii,sa fim sceptici la cuvinte si imagini orientindu-ne mai degraba catre intelegerea proprie decit cea colectiva"

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua. Vorbiti aici despre "REALITATE" si "EVOLUTIE NATURALA"
    Sunteti ferm convins/a ca aceste stereotipuri create tot de om, de acea perceptie medie colectiva nu sunt de asemeni niste iluzii ?
    Aveti senzatia ca dvs aveti puterea de a ALEGE ?

    Cum va explicati atunci faptul ca indiferent daca azi a fost soare sau nori, dumneavoastra acum stati si cititi ceea ce va scriu eu...

    Mai reflectati in a da VERDICTE pe care insasi dumneavoastra le viciati referindu-va la termeni si conventii sau cuvinte emanate de acceasi perceptie medie colectiva de care vorbeati...

    Va simtiti stiutor in multe si simtiti divinitatea din dumneavoastra. Sunteti pe calea luminii si a adevarului... Nu uitati insa ca LIBERUL ARBITRU NU EXISTA iar dumneavoastra aveti un rol energetic bine predeterminat pe aceasta planeta, pe care il veti afla cat de curand...

    Divinitatea din mine saluta divinitatea din tine :)
    Sper sa ne cunoastem si fizic, conform perceptiei medii colectiva intr-o asa numita "zi" Am nevoie de un sfat si de o oglinda. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok,putem vorbi la persoana I:)Asta e paradoxul dincolo de exprimarea in cuvinte,toate sunt si asa cum am afirmat eu,si asa cum afirmi tu,si in infinite alte feluri functie de vibratia momentului.Nu sunt verdicte,sunt un fel de sinteze si au valoare de moment,deci nu implica decit....legatura dintre exprimare si oglindire:)Sa fii iubit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum suntem pe aceeasi frecventa. Subscriu 100% si multumesc pentru urare !
    Mentin dorinta ca intr-o asa denumita "zi" asa denumitele noastre "corpuri fizice" sa se intalneasca !

    Divinitatea din mine saluta divinitatea din tine.
    Bine ne-am regasit !

    Asa numitul "Bogdan Oancea"

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere